Anunţuri de angajare

 

Iată mai jos posturile disponibile pentru angajare la Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi

 

Data concurs Postul
 4 iunie 2024

1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Bătrâni „Sf. Constantin și Elena”

Formular inscriere concursdown

 

 3 iunie 2024 1 post contractual vacant de execuție de muncitor calificat (cu atribuții de ospătar), cu normă întreagă de 8 ore pe zi, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Compartimentului Administrativ și Aprovizionare, din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
 31 mai 2024

 

1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

27 mai 2024

 

1 post contractual temporar vacant de execuție de inspector de specialitate – petrecerea timpului liber, S, gr. I în cadrul Compartimentului de asistență (socială, psihologică, religioasă) din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

 Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual temporar vacant de execuție de inspector de specialitate – petrecerea timpului liber, S, gr. I în cadrul Compartimentului de asistență (socială, psihologică, religioasă) din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

 

23 mai 2024


1 post contractual de medic specialist de medicina generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare


1 post contractual de medic specialist de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 2 posturi contractuale de medici cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare

Barem 2 posturi contractuale de medici cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare

Rezultate proba scrisa 2 posturi contractuale de medici cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare

 Anunt privind proba practica 2 posturi contractuale de medici cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare

 

   
22 mai 2024

1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Anunt rezultate proba scrisa 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Anunt rezultate proba interviu 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

Anunt rezultat final 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

 

   
21 mai 2024

1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

 Rezultat proba scrisa 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat proba interviu 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat final 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

 

   
8 mai 2024

Anunt  1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Formular inscriere concursdown 

 Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba practica 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

   
   
 23 aprilie 2024

1 post contractual vacant de execuție de inspector de specialitate - SCIM, S, gr. II, pe perioadă nedeterminată, la Compartimentul Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

Formular inscriere concursdown

Anunt important!

Concurs anulat Anunt anulare concurs 1 post contractual vacant de execuție de inspector de specialitate - SCIM, S, gr. II, pe perioadă nedeterminată, la Compartimentul Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena" 

18 aprilie 2024

1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de muncitor calificat I – croitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Anunt important!

Concurs anulat Anunt 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de muncitor calificat I – croitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

 

17 aprilie 2024

1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de spălătoreasă, studii generale, la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de spălătoreasă, studii generale, la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

 Rezultat proba scrisa 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de spălătoreasă, studii generale, la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat proba interviu 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de spălătoreasă, studii generale, la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat final 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de spălătoreasă, studii generale, la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

 

16 aprilie 2024

2 posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 2 posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

Rezultat proba scrisa 2 posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

Rezultat proba interviu 2 posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat final 2 posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, de îngrijitor, studii generale, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

15 aprilie 2024

 

1 post contractual temporar vacant de execuție de inspector de specialitate – petrecerea timpului liber, S, gr. II în cadrul Compartimentului de asistență (socială, psihologică, religioasă) din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

 Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual temporar vacant de execuție de inspector de specialitate – petrecerea timpului liber, S, gr. II în cadrul Compartimentului de asistență (socială, psihologică, religioasă) din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

Atentie! Erata anunt (modificare ora concurs) 1 post contractual temporar vacant de execuție de inspector de specialitate – petrecerea timpului liber, S, gr. II în cadrul Compartimentului de asistență (socială, psihologică, religioasă) din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

Rezultat proba scrisa 1 post contractual temporar vacant de execuție de inspector de specialitate – petrecerea timpului liber, S, gr. II în cadrul Compartimentului de asistență (socială, psihologică, religioasă) din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf. Constantin şi Elena"

 

15 aprilie 2024

 

1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată, de funcționar administrativ, M, la Centrul Cantina Socială

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată, de funcționar administrativ, M, la Centrul Cantina Socială 

Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată, de funcționar administrativ, M, la Centrul Cantina Socială

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată, de funcționar administrativ, M, la Centrul Cantina Socială 

Rezultat final 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată, de funcționar administrativ, M, la Centrul Cantina Socială

 

11 aprilie 2024

1 post contractual de inspector de specialitate grad debutant, S, la Serviciul Administrativ Aprovizionare

 Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual de inspector de specialitate grad debutant, S, la Serviciul Administrativ Aprovizionare  

Rezultate proba scrisa 1 post contractual de inspector de specialitate grad debutant, S, la Serviciul Administrativ Aprovizionare

Anunt privind data probei de interviu pentru 1 post contractual de inspector de specialitate grad debutant, S, la Serviciul Administrativ Aprovizionare

Rezultate proba interviu 1 post contractual de inspector de specialitate grad debutant, S, la Serviciul Administrativ Aprovizionare

Rezultat final 1 post contractual de inspector de specialitate grad debutant, S, la Serviciul Administrativ Aprovizionare

 

 09 aprilie 2024

1 post contractual de medic primar medicină generală cu norma intreagă pe perioadă nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare


1 post contractual de medic specialist de medicina generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare


1 post contractual de medic specialist de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare posturi contractuale de medici specialisti de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

 Barem concurs medici specialisti de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

Rezultate proba scrisa posturi contractuale de medici specialisti de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

Rezultate proba practica posturi contractuale de medici specialisti de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

Rezultat final posturi contractuale de medici specialisti de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești 

 

 25 martie 2024

 

1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

 Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat contestatie proba scrisa 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

 

15 martie 2024

2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Formular inscriere concursdown

 Atributiile postului de inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Anunt selectie dosare 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Rezultat proba scrisa 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Erata rezultat proba scrisa 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Rezultat contestatie proba scrisa 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia" 

Anunt data desfasurare proba interviu 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Rezultat proba interviu 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Rezultat final 2 posturi contractuale vacante, pe durată nedeterminată, inspector IA, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia" 

 

05 martie 2024

 

1 post contractual de medic primar medicină generală cu norma intreagă pe perioadă nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare


1 post contractual de medic specialist de medicina generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Școlare


1 post contractual de medic specialist de medicină generală cu normă intreagă pe perioada nedeterminată la Cabinete Medicale Studențești

Formular inscriere concursdown

 Anunturi selectie dosare posturi Cabinete Medicale Studențești si Cabinete medicale Scolare

 Calendar amanuntit desfasurare concursuri posturi Cabinete Medicale Studențești si Cabinete medicale Scolare

Atentie! Concursul din data de 5 martie 2024 se va sustine la sediul Directiei de Asistenta Sociala Iasi din str Mitropolit Varlaam nr. 54

Barem subiecte examene posturi Cabinete Medicale Studențești si Cabinete medicale Scolare

Atenție Toți participanții la proba scrisă a concursului din data de 5 martie 2024 sunt rugați să fie prezenți în data de 6 martie 2024 la sediul Direcției de Asistență Socială, la ora 08:30, pentru deschiderea lucrărilor scrise.

Rezultate proba scrisa posturi Cabinete Medicale Studențești si Cabinete medicale Scolare

Rezultate contestatie proba scrisa posturi Cabinete Medicale Studențești si Cabinete medicale Scolare

Rezultate finale posturi Cabinete Medicale Studențești si Cabinete medicale Scolare

 

 

26 februarie 2024 

4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Formular inscriere concursdown

 Anunt selectie dosare 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

ATENTIE! Anunt privind locatia desfășurarii probei scrise 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat proba scrisa 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat contestatii proba scrisa 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat contestatie proba scrisa 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

 Anunt rezultat proba interviu 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat contestatie proba interviu 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat final 4 posturi contractuale vacante de asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

 

 20 februarie 2024

 

1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Erata 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat proba scrisă 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena" 

 

26 ianuarie 2024

1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down 

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultate proba scrisa 1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

 

 

1 post contractual vacant de executie de casier la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"  

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de executie de casier la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultate proba scrisa 1 post contractual vacant de executie de casier la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultate proba interviu 1 post contractual vacant de executie de casier la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat final 1 post contractual vacant de executie de casier la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

 

 22 decembrie 2023

1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Anunt locație susținere proba practică 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba practică 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

 Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

 

   
19 decembrie 2023

1 post contractual vacant de conducere de contabil sef la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

   
 24 noiembrie 2023

 

Examen promovare in grad profesional - functionari publici

Anunt selectie dosare examen promovare in grad profesional - functionari publici

Rezultate proba scrisa examen promovare in grad profesional - functionari publici

Rezultate proba interviu examen promovare in grad profesional - functionari publici

Rezultate final examen promovare in grad profesional - functionari publici

 

   
22 noiembrie 2023

1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti"

Anunt loc desfasurare proba scrisa 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti"

 Rezultate proba scrisa 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti"

Rezultat contestatie proba scrisa 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti" 

Rezultate proba interviu 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti"  

 Rezultate final 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti"

 

   
13 noiembrie 2023 

1 post contractual vacant de executie de inspector de specialitate (financiar contabilitate), grad II, la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de executie de inspector de specialitate (financiar contabilitate), grad II, la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de executie de inspector de specialitate (financiar contabilitate), grad II, la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant de executie de inspector de specialitate (financiar contabilitate), grad II, la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"  

Rezultat final 1 post contractual vacant de executie de inspector de specialitate (financiar contabilitate), grad II, la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

 

   
10 noiembrie 2023

 

1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

Rezultate proba scrisa 1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

Rezultate proba interviu 1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

Rezultat final 1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

 

   
 9 noiembrie 2023

1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultate proba scrisa 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"  

Informatii privind proba de interviu pentru 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat proba de interviu pentru 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat contestatie proba de interviu pentru 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"  

Erata rezultat contestatie proba de interviu pentru 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat final pentru 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Compartimentul de Resurse Umane si control Intern Managerial din cadrul Căminului de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

 

   
6 octombrie 2023

1 post contractual de executie, studii medii pe perioada nedeterminată, de instructor de educație, studii medii, la Compartimentul de Asistență Socială și Recuperare din cadrul Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

 Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie, studii medii pe perioada nedeterminată, de instructor de educație, studii medii, la Compartimentul de Asistență Socială și Recuperare din cadrul Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"  

Rezultate proba scrisa 1 post contractual de executie, studii medii pe perioada nedeterminată, de instructor de educație, studii medii, la Compartimentul de Asistență Socială și Recuperare din cadrul Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

Rezultate proba interviu 1 post contractual de executie, studii medii pe perioada nedeterminată, de instructor de educație, studii medii, la Compartimentul de Asistență Socială și Recuperare din cadrul Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

Rezultat final 1 post contractual de executie, studii medii pe perioada nedeterminată, de instructor de educație, studii medii, la Compartimentul de Asistență Socială și Recuperare din cadrul Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

5 octombrie 2023

1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de psiholog grad principal, studii superioare la Compartimentul de Asistenta Socială și Recuperare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

Formular inscriere concursdown

Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de psiholog grad principal, studii superioare la Compartimentul de Asistenta Socială și Recuperare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

Rezultate proba scrisa 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de psiholog grad principal, studii superioare la Compartimentul de Asistenta Socială și Recuperare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

Rezultate proba interviu 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de psiholog grad principal, studii superioare la Compartimentul de Asistenta Socială și Recuperare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

Rezultat final 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de psiholog grad principal, studii superioare la Compartimentul de Asistenta Socială și Recuperare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"  

   
29 septembrie 2023 

1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Rezultate proba scrisa 1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Rezultate proba interviu 1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia" 

Rezultate final 1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

22 septembrie 2023

 

1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

 

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

 

21 septembrie 2023

1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de consilier juridic, debutant, studii superioare la Compartiment Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Formular inscriere concursdown

 Anunt selectie dosare 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de consilier juridic, debutant, studii superioare la Compartiment Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat probă scrisă 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de consilier juridic, debutant, studii superioare la Compartiment Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Anunt privind sustinerea probei de interviu 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de consilier juridic, debutant, studii superioare la Compartiment Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva” 

Rezultat probă interviu 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de consilier juridic, debutant, studii superioare la Compartiment Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

Rezultat final 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de consilier juridic, debutant, studii superioare la Compartiment Resurse Umane și Control Intern Managerial din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”

 

14 septembrie 2023

1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială  

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

 Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială

Rezultate proba scrisa 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială

Rezultate proba interviu 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială

Rezultat final 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială 

 

   
31 august 2023 

1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectia dosare 1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

 Rezultat proba scrisă 1 post vacant, pe durată nedeterminată, psiholog practicant, S, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"

 

   
31 august 2023

1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

 Informatii privind locatia desfasurarii probei practice 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba practica 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de muncitor necalificat, II G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

   
31 august 2023

1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de inspector specialitate IA, S, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de inspector specialitate IA, S, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de inspector specialitate IA, S, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”  

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de inspector specialitate IA, S, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat final 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de inspector specialitate IA, S, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”  

 

   
31 august 2023

1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Informatii privind locatia desfasurarii probei practice 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”  

 Rezultat proba practica 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant, pe durată nedeterminată de ingrijitor G, la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti”

   
30 august 2023

1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concurs down

Anunt selectie dosare 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultate probă scrisă 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

 

29 august 2023 

1 post contractual vacant de execuție de inspector de specialitate
(financiar contabilitate), grad II, pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Formular inscriere concurs down

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de execuție de inspector de specialitate
(financiar contabilitate), grad II, pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de execuție de inspector de specialitate
(financiar contabilitate), grad II, pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"

   
28 august 2023

1 post contractual vacant de executie de muncitor necalificat I, G la Centrul Cantina Socială

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de executie de muncitor necalificat I, G la Centrul Cantina Socială

Rezultat proba practică 1 post contractual vacant de executie de muncitor necalificat I, G la Centrul Cantina Socială

Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant de executie de muncitor necalificat I, G la Centrul Cantina Socială

Rezultat final 1 post contractual vacant de executie de muncitor necalificat I, G la Centrul Cantina Socială

 

   
25 august 2023 

1 post contractual temporar vacant de psiholog principal, S, la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie

Formular inscriere concursdown

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

   
 19 iulie 2023 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială
 

Selectie dosare 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială

Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de conducere de Sef centru gradul II, S la Centrul Cantina Socială

   
   
 24 iulie 2023

1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

Formular inscriere concurs down

Adeverință in muncă și in specialitatea studiilor down

Anunt selectie 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

Rezultat contestatie proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

   
   
 23 mai 2023 1 post contractual vacant de muncitor calificat I, pe perioada nedeterminată la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de muncitor calificat I, pe perioada nedeterminată la Serviciul Administrativ Aprovizionare
   
 19 mai 2023 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic
  Anunt selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic
  Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic
   
18 mai 2023 1 post contractual vacant de muncitor calificat I pe durata nedeterminata la Birou Servicii Comunitare
  Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de muncitor calificat I pe durata nedeterminata la Birou Servicii Comunitare
  Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de muncitor calificat I pe durata nedeterminata la Birou Servicii Comunitare
  Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant de muncitor calificat I pe durata nedeterminata la Birou Servicii Comunitare
  Rezultat final 1 post contractual vacant de muncitor calificat I pe durata nedeterminata la Birou Servicii Comunitare
   
18 mai 2023 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector de specialitate II, Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”
  Anunt selectie dosare 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector de specialitate II, Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”
  Anunt privind desfășurarea concursului pentru 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector de specialitate II, Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”
  Rezultate proba scrisa 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector de specialitate II, Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”
  Rezultate proba interviu 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector de specialitate II, Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”
  Rezultate final 1 post contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector de specialitate II, Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Căminului de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”
   
  Anunț privind concursurile aflate in desfășurare în cadrul Direcției de Asistență Socială Iași
   
 15 mai 2023 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Anunt selectie dosare 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate proba scrisa 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Anunt privind desfasurarea concursului pentru 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate proba interviu 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate finale 1 post inspector de specialitate resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
   
05 aprilie 2023 1 post contractual vacant de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială
  Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială
  Rezultat proba scrisă 1 post contractual vacant de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială
  Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială
  Rezultat final 1 post contractual vacant de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială
   
04 aprilie 2023 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Rezultat probă scrisă 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
   
 04 aprilie 2023 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Rezultat probă scrisă 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Rezultat probă interviu 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Rezultat final 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
   
21 martie 2023 8 posturi contractuale de executie vacante (1 post inspector, 4 posturi infirmiere si 3 posturi ingrijitori), la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Anunt selectie dosare 1 post inspector resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"  
  Rezultat proba scrisa 1 post inspector resurse umane, grad II, la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
   
  Anunt selectie dosare 4 posturi infirmiere la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultat proba scrisa 4 posturi infirmiere la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultat proba interviu 4 posturi infirmiere la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate final 4 posturi infirmiere la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
   
  Anunt selectie dosare 3 posturi ingrijitori pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate proba scrisa 3 posturi ingrijitori pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate proba interviu 3 posturi ingrijitori pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
  Rezultate finale 3 posturi ingrijitori pe perioadă nedeterminată la Căminul de Bătrâni "Sf Constantin si Elena"
   
17 martie 2023

1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

 

>>Anunt selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

 

>>Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

   
13 martie 2023

1 post inspector clasa I grad principal la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Anunt selectie dosare 1 post inspector clasa I grad principal la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Anunt proba scrisa 1 post inspector clasa I grad principal la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

   Anunt proba interviu 1 post inspector clasa I grad principal la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe
  Rezultat final 1 post inspector clasa I grad principal la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe 
   
10 martie 2023

1 post inspector clasa I debutant la Compartimentul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul și Evaluare Inițială

 

>>Anunt selectie dosare 1 post inspector clasa I debutant la Compartimentul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul și Evaluare Inițială

 

Rezultat proba scrisa 1 post inspector clasa I debutant la Compartimentul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul și Evaluare Inițială

 

Anunt proba interviu 1 post inspector clasa I grad debutant la Compartimentul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul și Evaluare Inițială

 

Rezultat proba interviu 1 post inspector clasa I grad debutant la Compartimentul Comunicare, Registratură, Relații cu Publicul și Evaluare Inițială

 

 

   
 06 martie 2023

1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti" din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>>Anunt selectie 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti" din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>>Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti" din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>>Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti" din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>>Rezultat final 1 post contractual vacant de execuție de asistent medical PL la Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare "C. A. Rosetti" din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

   
03 martie 2023

1 post contractual de executie de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>>Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>> Rezultate proba scrisa 1 post contractual de executie de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>> Rezultate proba interviu 1 post contractual de executie de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>> Rezultate contestatie proba scrisa 1 post contractual de executie de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

>> Rezultat final 1 post contractual de executie de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

   
27 februarie 2023 

1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești

 

Anunt selectie dosare 1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești

 

>>Anunt privind locatia probei scrise pentru 1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești

  >>Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești
  >>Rezultat proba interviu 1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești
  >>Rezultat contestație 1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești
  >>Rezultat final 1 post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată, de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Studențești
   
24 februarie 2023

2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

 

>>erata bibliografie 2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

 

>>Anunt selectie dosare 2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

 

>>Anunt privind locatia probei scrise pentru 2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

 

>>Rezultate proba scrisa concurs 2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

 

>>Rezultate proba interviu concurs 2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

 

>>Rezultate finale 2 posturi contractuale vacante de execuție pe perioadă nedeterminată de asistent medical, PL la Cabinete Medicale Scolare

   
24 februarie 2023

1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Rezultate proba scrisa 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Rezultate proba interviu 1 post contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminată, normă întreagă, de paznic, studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

   
24 februarie 2023

1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată, normă intreagă, de muncitor calificat I electrician, studii medii, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>> Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată, normă intreagă, de muncitor calificat I electrician, studii medii, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>> Rezultat proba scrisa 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată, normă intreagă, de muncitor calificat I electrician, studii medii, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>> Rezultat proba interviu 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată, normă intreagă, de muncitor calificat I electrician, studii medii, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>> Rezultat final 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată, normă intreagă, de muncitor calificat I electrician, studii medii, la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

   
24 februarie 2023

2 posturi contractuale de executie vacante, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>> Anunt selectie dosare 2 posturi contractuale de executie vacante, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Rezultat proba scrisa 2 posturi contractuale de executie vacante, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Rezultat proba interviu 2 posturi contractuale de executie vacante, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Rezultat final 2 posturi contractuale de executie vacante, pe perioada nedeterminată, de ingrijitor studii generale la Compartimentul Administrativ și Aprovizionare al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

   
   
 16 februarie 2023

2 posturi contractuale de executie de infirmier pe perioada nedeterminată la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>> Anunt selectie dosare 2 posturi contractuale de executie de infirmier pe perioada nedeterminată la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>> Rezultat proba scrisa 2 posturi contractuale de executie de infirmier pe perioada nedeterminată la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>> Rezultat proba interviu 2 posturi contractuale de executie de infirmier pe perioada nedeterminată la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>> Rezultat final 2 posturi contractuale de executie de infirmier pe perioada nedeterminată la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

   
 16 februarie 2023

1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată de asistent medical la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

 

>>Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată de asistent medical la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

  >>Rezultat proba scrisa 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată de asistent medical la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"  
  >>Rezultat contestatie proba scrisa 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată de asistent medical la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  >>Rezultat proba interviu 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată de asistent medical la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  >>Rezultat final 1 post contractual de executie vacant pe perioada nedeterminată de asistent medical la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
   
16 februarie 2023

1 post contractual de executie temporar vacant pe perioadă determinată de asistent medical PL la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"

  >>Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie temporar vacant pe perioadă determinată de asistent medical PL la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"  
   >>>Rezultat proba scrisa 1 post contractual de executie temporar vacant pe perioadă determinată de asistent medical PL la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  >>>Rezultat proba interviu 1 post contractual de executie temporar vacant pe perioadă determinată de asistent medical PL la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  >>>Rezultat final 1 post contractual de executie temporar vacant pe perioadă determinată de asistent medical PL la Compartimentul de Asistență pentru Sănătate al Căminului de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
   
15 februarie 2023

2 posturi contractuale vacante pe durata nedeterminata de muncitor calificat, M la Baia Publică Municipală

 

>>anunt selectie dosare 2 posturi contractuale vacante pe durata nedeterminata de muncitor calificat, M la Baia Publică Municipală

 

>>Rezultate proba scrisa 2 posturi contractuale vacante pe durata nedeterminata de muncitor calificat, M la Baia Publică Municipală

 

>>>Rezultate proba interviu 2 posturi contractuale vacante pe durata nedeterminata de muncitor calificat, M la Baia Publică Municipală

 

>>>Rezultate final 2 posturi contractuale vacante pe durata nedeterminata de muncitor calificat, M la Baia Publică Municipală

   
 15 februarie 2023 1 post contractual vacant pe durata nedeterminata de asistent social practicant S la Baia Publică Municipală  
  >>anunt selectie dosare 1 post contractual vacant pe durata nedeterminata de asistent social practicant S la Baia Publică Municipală  
  >>> erata anunt selectie dosare 1 post contractual vacant pe durata nedeterminata de asistent social practicant S la Baia Publică Municipală  
  >>>>Rezultat proba scrisa 1 post contractual vacant pe durata nedeterminata de asistent social practicant S la Baia Publică Municipală
  >>>>Rezultat proba de interviu 1 post contractual vacant pe durata nedeterminata de asistent social practicant S la Baia Publică Municipală
  Rezultat final 1 post contractual vacant pe durata nedeterminata de asistent social practicant S la Baia Publică Municipală
   
10 februarie 2023

2 posturi contractuale vacante de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială

>> anunt selectie dosare pentru 2 posturi contractuale vacante de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială

 

>> rezultat proba scrisa pentru 2 posturi contractuale vacante de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială

 

>>> rezultat proba interviu pentru 2 posturi contractuale vacante de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială

  >>>> rezultat final 2 posturi contractuale vacante de execuție de muncitor calificat I, M la Centrul Cantina Socială  
   
 16 ianuarie 2023

1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

 

Selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

 

Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

24 noiembrie 2022

Examen promovare in grad profesional - personal contractual

 

Rezultat proba scrisa examen promovare in grad profesional - personal contractual

21 noiembrie 2022

Examen promovare in grad profesional - functionari publici

 

Rezultat proba scrisa examen promovare in grad profesional - functionari publici

 

Rezultat proba interviu examen promovare in grad profesional- functionari publici

 

Rezultat final examen promovare in grad profesional - functionari publici

29 iulie 2022

>> 1 post consilier clasa I grad superior la Compartiment Informatic

> Anunt selectie dosare 1 post consilier clasa I grad superior la Compartiment Informatic

 

28 iulie 2022

>> 1 post consilier clasa I grad principal la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala

>Anunt selectie dosare 1 post consilier clasa I grad principal la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala 

>Rezultate proba scrisa 1 post consilier clasa I grad principal la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala 

> Anunt data sustinere proba interviu 1 post consilier clasa I grad principal la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala 

>Rezultat proba interviu 1 post consilier clasa I grad principal la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala 

>Rezultat final 1 post consilier clasa I grad principal la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala 

 

28 iulie 2022

>> 1 post referent clasa III grad superior la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala

>Anunt selectie dosare 1 post referent clasa III grad superior la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala

 

22 iulie 2022

>> 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

>Anunt selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

>Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

> Rezultat contestatie proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad asistent la Compartimentul Juridic

 

15 iulie 2022

>> 1 post contractual de asistent medical principal PL la Centrul Social cu Destinatie Multifunctionala Bucuria din cadrul Directiei de Asistenta Sociala Iasi

08 iulie 2022

>>1 post asistent social, practicant, S, la Baia Publică Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

> Anunt selectie dosare 1 post asistent social, practicant, S, la Baia Publică Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

> Rezultat proba scrisă 1 post asistent social, practicant, S, la Baia Publică Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

> Rezultat proba de interviu 1 post asistent social, practicant, S, la Baia Publică Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

> Rezultat final 1 post asistent social, practicant, S, la Baia Publică Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

 

08 iulie 2022

>> 1 post muncitor calificat, M, I la Baia Publică Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași

   

11 iulie 2022

12 iulie 2022

>> 9 posturi cu normă întreagă Medici primari Medicină generală I la Cabinete Medicale Scolare si
>> 1 post cu normă întreagă de Medic primar Medicină generală la Cabinete Medicale Studentesti și
>> 12 posturi de medici specialiști de Medicină generală/ Medicină de familie, cu drept de liberă practică de la Cabinete Medicale Scolare si
>>4 posturi de medici specialisti de Medicină generală/ medicină de familie, cu drept de liberă practică de la Cabinete Medicale Studențești Medicină generală, cu normă întreagă.

> Rezultate proba scrisa posturi Medici

 > Rezultate proba practica posturi Medici

> Rezultate finale posturi Medici

 

>> 1 (un) post contractual de medic stomatolog cu normă întreagă la Cabinete Stomatologice Scolare.

> Barem subiecte la concurs 1 post contractual de medic stomatolog cu normă întreagă la Cabinete Stomatologice Scolare.

> Rezultat proba scrisa concurs 1 post contractual de medic stomatolog cu normă întreagă la Cabinete Stomatologice Scolare.

 

> Anunt privind locatia probelor scrise la concursurile din 11.07.2022 si 12.07.2022

> Anunt privind locatia probei practice pentru ocuparea posturilor de medici generalisti primari si specialisti din data de 14.07.2022

 

 

 

ANUNT PRIVIND SITUATIA DOSARELOR PERSOANELOR INSCRISE LA CONCURSURILE DE OCUPARE A POSTURILOR DIN CADRUL DAS IASI - 07.06.2022 

ANUNT PRIVIND SITUATIA DOSARELOR PERSOANELOR INSCRISE LA CONCURSURILE DE OCUPARE A POSTURILOR DIN CADRUL DAS IASI - 30.05.2022

 

25 mai 2022

11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Fisa post asistent medical grad principal PL

19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Fisa post asistent medical grad PL

Tematica si bibliografia de concurs

Anunt selectie dosare 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt privind locatia unde se va desfasura proba scrisa a concursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

 Erată la anunțul publicat in 17.05.2022 privind selectia dosarelor depuse pentru concursul din data de 25.05.2022 pentru ocuparea a 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat proba scrisa a concursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolareconcursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

Anunt privind solutionarea contestatiilor depuse la rezultatul probei scrise a concursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolareconcursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

Anunt privind locatia unde se va desfasura proba de interviu a concursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

Anunt rezultat proba interviu a concursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

Erată la anunțul publicat in 26.05.2022 privind rezultatul probei scrise pentru concursul din data de 25.05.2022 pentru ocuparea a 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL perioada nedeterminata la Cabinete Medicale Scolare

Anunt privind calculul rezultatului final la concursul privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

Anunt privind solutionarea contestatiilor la rezultatul probei de interviu la concursul privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare 

Anunt rezultat final al concursului privind ocuparea celor 19 posturi contractuale asistent medical PL perioada nedeterminata si 11 posturi contractuale asistent medical grad principal PL la Cabinete Medicale Scolare

 

18 mai 2022 

 

Examen pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată, pentru personalul medical, respectiv medici, care a ocupat fără concurs posturi de execuție, pe perioadă determinată, în cadrul cabinetelor medicale și stomatologice școlare și studențești din structura Direcției de Asistență Socială lași în perioada stării de alertă sau a situațiilor de risc epidemiologic

Tematica examenului pentru ocuparea posturilor de medici generaliști in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Anunț selecție dosare pentru ocuparea posturilor de medici generaliști in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Rezultat proba scrisa pentru ocuparea posturilor de medici generaliști in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Rezultat proba practica pentru ocuparea posturilor de medici generaliști in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

 Rezultat final pentru ocuparea posturilor de medici generaliști in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

 


Tematica examenului pentru ocuparea posturilor de medici stomatologi pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

Anunț selecție dosare pentru ocuparea posturilor de medici stomatologi pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

 Rezultat proba scrisa pentru ocuparea posturilor de medici stomatologi pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

Rezultat proba practica pentru ocuparea posturilor de medici stomatologi pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești 

  Rezultat final pentru ocuparea posturilor de medici stomatologi pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

 

 

17 mai 2022

Examen pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată, pentru personalul medical, respectiv asistente medicale, care a ocupat fără concurs posturi de execuție, pe perioadă determinată, în cadrul cabinetelor medicale și stomatologice școlare și studențești din structura Direcției de Asistență Socială lași în perioada stării de alertă sau a situațiilor de risc

 

Tematica examenului pentru ocuparea posturilor de asistente medicale in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Anunt selectie dosare pentru ocuparea posturilor de asistente medicale in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Rezultat proba scrisa pentru ocuparea posturilor de asistente medicale in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Rezultat proba interviu pentru ocuparea posturilor de asistente medicale in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești

Rezultat final pentru ocuparea posturilor de asistente medicale in cadrul cabinetelor medicale școlare și studentești


Tematica examenului pentru ocuparea posturilor de asistente medicale pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

Anunt selectie dosare pentru ocuparea posturilor de asistente medicale pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

Rezultat proba scrisa pentru ocuparea posturilor de asistente medicale pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

Rezultat proba interviu pentru ocuparea posturilor de asistente medicale pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

Rezultat final pentru ocuparea posturilor de asistente medicale pe perioadă nedeterminată în cadrul cabinetelor stomatologice școlare și studentești

 

 

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ IAȘI (JUDEȚUL IAȘI) scoate la CONCURS în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi:
• un post cu normă întreagă de medic stomatolog/dentist cu drept de liberă practică la cabinete stomatologice școlare;
• nouă posturi cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină generală/Medicină de familie la cabinete medicale școlare;
• douăsprezece posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină generală/Medicină de familie la cabinete medicale școlare;
• patru posturi cu normă întreagă de medic Medicină generală cu drept de liberă practică la cabinete medicale școlare;
• un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină generală/Medicină de familie la cabinete medicale studențești;
• patru posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină generală/Medicină de familie la cabinete medicale studențești;
• un post cu normă întreagă de medic Medicină generală cu drept de liberă practică la cabinete medicale studențești.

Constituie avantaj experiența dovedită cu documente justificative care să ateste desfășurarea activității în ramura de medicină școlară și universitară.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte:
a) cerere în care se menționează postul pentru care dorește să concureze;
b) copie xerox de pe diploma de licență și certificatul de specialist sau primar pentru medici, medici dentiști, farmaciști – după caz;
c) copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs;
d) dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancțiunile prevăzute la art. 455 alin. (1) lit. e) sau f), la art. 541 alin. (1) lit. d) ori e), respectiv la art. 628 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările ulterioare;
e) acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa nr. 3 la ordin;
f) cazierul judiciar;
g) certificat medical (tip A5) din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează;
h) chitanță de plată a taxei de concurs;
i) copia actului de identitate în termen de valabilitate;
j) certificat de integritate comportamentală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 118/2019.

Taxa de concurs este de 150 de lei.
Documentele prevăzute la lit. d), f) și g) sunt valabile trei luni și se depun la dosar în termen de valabilitate. Celelalte documente vor fi prezentate și în original în vederea verificării  conformității copiilor cu acestea.

Tematica de concurs este cea afișată pe site-ul Ministerului Sănătății pentru ocuparea posturilor de medic stomatolog, cu drept de liberă practică și medic de medicină generală cu drept de liberă practică.

Probele de concurs sunt cele prevăzute în Ord. m.s. nr. 869/2015, cu modificările și completările ulterioare.

Înscrierile la concurs se fac la sediul Direcției de Asistență Socială Iași, str. Mitropolit Varlaam nr. 54 – Serviciul Resurse Umane (luni-vineri, orele 8:00-16:00), în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”, la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la tel.: 0232.206.344, int. 110 sau 108.

Data anunț: 29.04.2022

ANUNT PRIVIND SITUATIA DOSARELOR PERSOANELOR INSCRISE LA CONCURSURILE DE OCUPARE A POSTURILOR DIN CADRUL DAS IASI

 

 11 aprilie 2022

1 post consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul Juridic

 

Selectie dosar 1 post consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul Juridic

 

Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul Juridic

27 decembrie 2021

Examen promovare in grad profesional - functionari publici

 

Selectie dosare examen promovare in grad profesional - functionari publici

  Rezultat proba scrisa examen promovare in grad profesional - functionari publici
  Rezultat proba interviu examen promovare in grad profesional - functionari publici
  Rezultat final interviu examen promovare in grad profesional - functionari publici
15 decembrie 2021

Examene promovare in grade/trepte profesionale

 

Rezultate proba scrisa examene promovare in grade/trepte profesionale

9 septembrie 2021

1 post inspector asistent la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Anunt selectie dosare 1 post inspector asistent la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Rezultat proba scrisa 1 post inspector asistent la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Rezultat proba interviu 1 post inspector asistent la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Rezultat final interviu 1 post inspector asistent la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

6 septembrie 2021 

1 post consilier superior la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Anunt selectie dosare 1 post consilier superior la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Rezultat proba scrisa 1 post consilier superior la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Rezultat proba interviu 1 post consilier superior la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

 

Rezultat final 1 post consilier superior la Compartimentul de Monitorizare, Strategii, Proiecte, Programe

2 septembrie 2021

1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic

 

Anunt selecție dosare 1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic

 

Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic

19 august 2021

1 post mediator sanitar la Compartimentul de Asistență Comunitară

 

 Anunt selectie dosare 1 post mediator sanitar la Compartimentul de Asistență Comunitară

 

Rezultat contestatie selectie dosare 1 post mediator sanitar la Compartimentul de Asistență Comunitară

16 august 2021

1 post inspector de specialitate IA, S la Serviciul Administrativ Aprovizionare

 

Anunt selectie dosare 1 post inspector de specialitate IA, S la Serviciul Administrativ Aprovizionare

 

Rezultat proba scrisa 1 post inspector de specialitate IA, S la Serviciul Administrativ Aprovizionare

19 aprilie 2021

1 post consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul Juridic

Formular inscriere concurs

 

Anunt selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul Juridic

 

Rezultat contestatie selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul Juridic

10 februarie 2021 8 posturi vacante de medici si asistente medicale pe perioada determinata in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei
28 decembrie 2020 Examene promovare in grad profesional
  Anunt selectie dosare examene promovare in grad profesional
  Rezultate proba scrisa examene promovare in grad profesional
  Rezultate proba interviu examene promovare in grad profesional
  Rezultate finale examene promovare in grad profesional
23-25 septembrie 2020  6 posturi vacante de medici si asistente medicale pe perioada determinata in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei
11-14 septembrie 2020 4 posturi vacante de medici si asistente medicale pe perioada determinata in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei
4-8 septembrie 2020 38 de posturi vacante de medici si asistente medicale pe perioada determinata in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei
  Anunt important privind angajarea in cadrul Serviciului Cabinete Stomatologice Scolare si Universitare
23 martie 2020 1 post contractual de muncitor necalificat I, G la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt anulare concurs 1 post contractual de muncitor necalificat I, G la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Posturi contractuale vacante in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei 
  Anunt selectie dosare posturi contractuale vacante in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei
  Anunt amanare concurs posturi contractuale vacante in cadrul Serviciului Cabinete Medicale Scolare si Universitare si la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitarei
27 februarie 2020 1 post contractual de executie instructor de educatie grad principal, M, la Centrul de zi pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire „ Sfântul Prooroc Zaharia”
  Anunt selectie dosare 1 post contractual de executie instructor de educatie grad principal, M, la Centrul de zi pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire „ Sfântul Prooroc Zaharia”
  Rezultate proba scrisa 1 post contractual de executie instructor de educatie grad principal, M, la Centrul de zi pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire „ Sfântul Prooroc Zaharia”
  Rezultate proba interviu 1 post contractual de executie instructor de educatie grad principal, M, la Centrul de zi pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire „ Sfântul Prooroc Zaharia”
  Rezultat final 1 post contractual de executie instructor de educatie grad principal, M, la Centrul de zi pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire „ Sfântul Prooroc Zaharia”
24 februarie 2020 1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic
  Anunt selectie dosare 1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic
  Rezultat proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic
  Rezultat contestatie proba scrisa 1 post consilier juridic clasa I grad superior la Compartimentul Juridic
12 februarie 2020 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt important privind locatia examenului scris pentru 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba scrisa 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt important amanare data desfasurare proba interviu 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba interviu 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate final 1 post contractual asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
6 februarie 2020 1 post temporar vacant inspector debutant la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Anunt selectie dosare 1 post temporar vacant inspector debutant la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultate proba scrisa 1 post temporar vacant inspector debutant la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultate proba interviu 1 post temporar vacant inspector debutant la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultat final 1 post temporar vacant inspector debutant la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
5 februarie 2020 1 post contractual temporar de asistent medical PL  la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 1 post contractual temporar de asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt important privind locatia examenului scris pentru 1 post contractual temporar de asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba scrisa 1 post contractual temporar de asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba interviu 1 post contractual temporar de asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat final 1 post contractual temporar de asistent medical PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
 19 decembrie 2019 1 post temporar vacant inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Anunt selectie dosare 1 post temporar vacant inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
29 octombrie 2019 Examen promovare in grad profesional personal contractual
  Rezultat proba scrisa examen promovare in grad profesional personal contractual
  Rezultat proba interviu examen promovare in grad profesional personal contractual
25 octombrie 2019 1 post inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Anunt selectie dosare 1 post inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultat proba scrisa 1 post inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultat proba interviu 1 post inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
 18 octombrie 2019 4 posturi asistent medical grad principal la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Selectie dosare 4 posturi asistent medical grad principal la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba scrisa 4 posturi asistent medical grad principal la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba interviu 4 posturi asistent medical grad principal la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate final 4 posturi asistent medical grad principal la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
17 octombrie 2019 1 post psiholog practicant la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti
  Anunt selectie dosare 1 post psiholog practicant la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti
  Proba scrisa 1 post psiholog practicant la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti
  Proba interviu 1 post psiholog practicant la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti
  Rezultat final 1 post psiholog practicant la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti
26 septembrie 2019 Examen promovare in grad profesional functionari publici
  Anunt selectie dosare examen promovare in grad profesional functionari publici
  Rezultate proba scrisa examen promovare in grad profesional functionari publici
  Rezultate proba interviu examen promovare in grad profesional functionari publici
25 septembrie 2019 1 post temporar vacant inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
19 iulie 2019 1 post ingrijitor (cu atribuţii de curăţenie) la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 1 post ingrijitor (cu atribuţii de curăţenie) la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
10 iunie 2019 1 post consilier superior la Compartiment Strategii, Programe, Proiecte in Domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu Asociaţiile si Fundaţiile
  Anunt selectie dosare 1 post consilier superior la Compartiment Strategii, Programe, Proiecte in Domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu Asociaţiile si Fundaţiile
  Rezultat proba scrisa 1 post consilier superior la Compartiment Strategii, Programe, Proiecte in Domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu Asociaţiile si Fundaţiile
  Rezultat proba interviu 1 post consilier superior la Compartiment Strategii, Programe, Proiecte in Domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu Asociaţiile si Fundaţiile
  Rezultat final 1 post consilier superior la Compartiment Strategii, Programe, Proiecte in Domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu Asociaţiile si Fundaţiile
16 mai 2019 1 post inspector debutant la Compartiment Monitorizare, Analiză Statistică, Indicator Asistenţă Socială şi Incluziune Socială
  Anunt selectie 1 post inspector debutant la Compartiment Monitorizare, Analiză Statistică, Indicator Asistenţă Socială şi Incluziune Socială
  Rezultate proba scrisa 1 post inspector debutant la Compartiment Monitorizare, Analiză Statistică, Indicator Asistenţă Socială şi Incluziune Socială
  Rezultate interviu 1 post inspector debutant la Compartiment Monitorizare, Analiză Statistică, Indicator Asistenţă Socială şi Incluziune Socială
  Rezultat final 1 post inspector debutant la Compartiment Monitorizare, Analiză Statistică, Indicator Asistenţă Socială şi Incluziune Socială
25 aprilie 2019 1 post asistent medical, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 1 post asistent medical, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba scrisa 1 post asistent medical, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat contestatii proba scrisa 1 post asistent medical, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
12 aprilie 2019 1 post consilier superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Anunt selectie dosare 1 post consilier superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultat proba scrisa 1 post consilier superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Anunt privind modificare data proba interviu 1 post consilier superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
  Rezultat final 1 post consilier superior la Serviciul Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei
13 februarie 2019 2 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 2 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba scrisa 2 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat interviu 2 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
06 februarie 2019 1 post contractual de conducere de director la Căminul de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Anunt selectie dosare 1 post contractual de conducere de director la Căminul de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Rezultat proba scrisa 1 post contractual de conducere de director la Căminul de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
  Rezultat proba interviu 1 post contractual de conducere de director la Căminul de Pensionari "Sf Cuvioasă Parascheva"
13 decembrie 2018 Examene promovare in grad profesional functionari publici
  Anunt selectie dosare examene promovare in grad profesional functionari publici
  Rezultate proba scrisa examene promovare in grad profesional functionari publici
  Rezultate interviu examen promovare in grad profesional functionari publici
  Rezultate finale examen promovare in grad profesional functionari publici
10 decembrie 2018 Anunt si bibliografie examen promovare in grad profesional personal contractual
  Anunt selectie dosare examene promovare in grad profesional personal contractual
  Rezultate examene promovare in grad profesional personal contractual
  Rezultate interviu examen promovare in grad profesional personal contractual
6 noiembrie 2018 1 post asistent medical, grad principal, PL, la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti - Adapost de noapte
  Selectie dosare 1 post asistent medical, grad principal, PL, la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti - Adapost de noapte
  Rezultat proba scrisa 1 post asistent medical, grad principal, PL, la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti - Adapost de noapte
  Rezultat interviu post asistent medical, grad principal, PL, la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C.A. Rosetti - Adapost de noapte
8 octombrie 2018 7 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Selectie dosare 7 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt important privind locatia concursului pentru 7 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba scrisa 7 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba interviu 7 posturi asistent medical, grad principal, PL, la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
 24 septembrie 2018 1 post consilier principal la Serviciul Resurse Umane
  Anunt selectie dosare 1 post consilier principal la Serviciul Resurse Umane
  Rezultat proba scrisa 1 post consilier principal la Serviciul Resurse Umane
  Rezultat proba interviu 1 post consilier principal la Serviciul Resurse Umane
  Rezultat final 1 post consilier principal la Serviciul Resurse Umane
12 septembrie 2018 Sef birou la Biroul Achiziţii şi Prelucrarea Datelor
  Anunt selectie dosare la examenul de promovare in functie publica de conducere de sef birou la Biroul Achiziţii şi Prelucrarea Datelor
  Rezultate proba scrisa la examenul de promovare in functie publica de conducere de sef birou la Biroul Achiziţii şi Prelucrarea Datelor
  Rezultate interviu examen de promovare in functie publica de conducere de sef birou la Biroul Achiziţii şi Prelucrarea Datelor
10 mai 2018 Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate selectie dosare Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate proba scrisa Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate interviu Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
11 decembrie 2017 Examene promovare in grad
  Rezultat selectie dosare pentru examene promovare in grad
  Rezultate proba scrisa examene promovare in grad
  Rezultate proba interviu examene promovare in grad
 07 decembrie 2017 1 post asistent medical principal PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat selectie dosare post asistent medical principal PL la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
 05 decembrie 2017 Examene promovare in grad
  Rezultat selectie dosare pentru examene promovare in grad
  Rezultate proba scrisa examene promovare in grad
  Rezultate interviu examene promovare in grad
29 noiembrie 2017 1 post asistent medical principal la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitare
 27 octombrie 2017 7 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 7 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba scrisa 7 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat interviu 7 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
26 octombrie 2017 1 post asistent medical la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C. A. Rosetti - Adăpost de noapte
 24 octombrie 2017 1 post psiholog la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C. A. Rosetti
  Anunt selectie dosare 1 post psiholog la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C. A. Rosetti
  Rezultate proba scrisa post psiholog la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C. A. Rosetti
  Raspuns contestatie proba scrisa post psiholog la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C. A. Rosetti
  Rezultate proba interviu post psiholog la Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare si Integrare C. A. Rosetti
 20 octombrie 2017 1 post inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
  Anunt selectie dosare 1 post inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
  Rezultate proba scrisa post inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
  Rezultate proba interviu post inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
17 - 20 iulie 2017 Posturi contractuale in cadrul Caminului de Pensionari "Sf Cuv Parascheva"
20 iulie 2017 Inspector asistent la Biroul Proiecte Programe
  Anunt selectie dosare concurs inspector asistent la Biroul Proiecte Programe
  Rezultate proba scrisa concurs inspector asistent la Biroul Proiecte Programe
  Rezultate proba interviu concurs inspector asistent la Biroul Proiecte Programe
 29 mai 2017 Examen promovare in grad
  Anunt selectie dosare examen promovare in grad
  Rezultat proba scrisa examen promovare in grad
  Rezultat proba interviu examen promovare in grad
26 mai 2017 Asistent social practicant la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Anunt selectie dosare asistent social practicant la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate proba scrisa asistent social practicant la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
 
Rezultate proba interviu asistent social practicant la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
25 mai 2017 Muncitor calificat la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
  Anunt selectie dosare muncitor calificat la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
  Anunt proba scrisa muncitor calificat la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
  Anunt proba scrisa muncitor calificat la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
  Anunt proba interviu muncitor calificat la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
 4 aprilie 2017  5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba scrisa 5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba interviu 5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
3 aprilie 2017 2 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 2 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitare
31 martie 2017 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Anunt selectie dosare 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
 
Rezultate proba scrisa 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultate proba interviu 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
29 martie 2017 Inspector superior la Serviciul Buget Contabilitate
  Anunt selectie dosare inspector superior la Serviciul Buget Contabilitate
  Rezultate proba scrisa inspector superior la Serviciul Buget Contabilitate
  Rezultat proba interviu inspector superior la Serviciul Buget Contabilitate
 23 martie 2017 2 posturi inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
  Anunt selectie 2 posturi inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
  Rezultate proba scrisa 2 posturi inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
  Rezultate proba interviu 2 posturi inspector de specialitate la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice "Vovidenia"
 22 martie 2017 Inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  Anunt selectie dosare pentru inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  Anunt proba scrisa inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  Anunt proba interviu inspector superior la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
14 martie 2017 Post contractual de conducere la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Anunt selectie dosare post contractual de conducere la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate proba scrisa post contractual de conducere la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate proba interviu post contractual de conducere la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
 27 decembrie 2016 1 post instructor educatie la Centrul de Zi "Prichindel"
  Anunt post instructor educatie la Centrul de Zi "Prichindel"
  Rezultat proba scrisa post instructor educatie la Centrul de Zi "Prichindel"
  Rezultat proba interviu post instructor educatie la Centrul de Zi "Prichindel"
27 decembrie 2016 1 post inspector superior la Serviciul Financiar Salarizare
  Anunt selectie dosare post inspector superior la Serviciul Financiar Salarizare
  Rezultat proba scrisa post inspector superior la Serviciul Financiar Salarizare
20 - 22 decembrie 2016 Examene promovare in grad
  Anunt selectie dosare examene promovare in grad
  Rezultate proba scrisa examene promovare in grad
14 - 16 decembrie 2016 Examen promovare programator la Biroul Achizitii si Prelucrarea Datelor
  Rezultate proba scrisa examen promovare programator la Biroul Achizitii si Prelucrarea Datelor
  Rezultate examen promovare programator la Biroul Achizitii si Prelucrarea Datelor
09 si 11 noiembrie 2016 1 post administrator la Biroul de Incluziune Sociala
  Selectie dosare 1 post administrator la Biroul de Incluziune Sociala
  Rezultate proba scrisa 1 post administrator la Biroul de Incluziune Sociala
  Rezultate interviu 1 post administrator la Biroul de Incluziune Sociala
10 noiembrie 2016 Inspector principal la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  Anunt selectie dosare inspector principal la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  Rezultate proba scrisa inspector principal la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  ATENTIE Amanare proba interviu inspector principal la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
  Rezultat proba interviu inspector principal la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
28 octombrie 2016 Psiholog la Centrul de Zi "Prichindel"
  Anunt selectie dosare Psiholog la Centrul de Zi "Prichindel"
  Anunt rezultate proba scrisa Psiholog la Centrul de Zi "Prichindel"
  Rezultate interviu dosare Psiholog la Centrul de Zi "Prichindel"
20 octombrie 2016 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Rezultate concurs 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
 19 octombrie 2016

1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

 

ATENTIE - Dosarul de concurs se completeaza cu adeverinta participare OAMMR

 

Anunt selectie dosare 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

 

Rezultate proba scrisa 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

 

Rezultate interviu 1 post asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

14 octombrie 2016

5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

 

ATENTIE - Dosarul de concurs se completeaza cu adeverinta participare OAMMR

 

Anunt selectie dosare 5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

 

Rezultate proba scrisa 5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

 

Rezultate proba interviu 5 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare

10 si 12 octombrie 2016

2 posturi asistenti medicali principali la Serviciul Cabinete Stomatologice Scolare si Universitare

 

ATENTIE - Dosarul de concurs se completeaza cu adeverinta participare OAMMR

28 si 30 septembrie 2016

Sef Birou la Biroul de Incluziune Sociala

 

Anunt selectie dosare Sef Birou la Biroul de Incluziune Sociala

 

Rezultat proba scrisa Sef Birou la Biroul de Incluziune Sociala 

 

Contestatie proba scrisa Sef Birou la Biroul de Incluziune Sociala

 

Rezultat proba interviu Sef Birou la Biroul de Incluziune Sociala

22 si 26 septembrie 2016

Asistent social practicant la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria

 

Anunt selectie dosare asistent social practicant la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria

 

Rezultate proba scrisa asistent social practicant la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria

 

Rezultate proba interviu asistent social practicant la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria

22 august 2016

Inspector la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei

 

Anunt selectie dosare inspector la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei

 

Rezultate proba scrisa inspector la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei

 

Rezultate interviu inspector la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei

 18 august 2016 Inspector la Serviciul Autoritate Tutelara Protectia Minorilor si Familiei
9 si 11 august 2016 Asistent social practicant la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
  Anunt selectie dosare asistent social practicant la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria
4 august 2016 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare pentru 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Rezultate concurs pentru 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
4 si 8 august 2016 Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie 
  Anunt selectie dosare inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate proba scrisa inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate interviu post inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
 3 august 2016 Examen promovare inspector specialitate Serviciul Administrativ Aprovizionare
 2 si 4 august 2016 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare pentru 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt rezultate proba scrisa pentru 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt rezultate interviu pentru 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
 14 si 18 iulie 2016 Asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
  Anunt selectie dosare asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
  Rezultate proba scrisa asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
  Rezultate proba interviu asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
 11 iulie 2016 Consilier superior la Serviciul Resurse Umane
  Anunt selectie dosare pentru consilier superior la Serviciul Resurse Umane
  Rezultat proba scrisa consilier superior la Serviciul Resurse Umane
  Anunt contestatie consilier superior la Serviciul Resurse Umane
  Rezultate proba interviu consilier superior la Serviciul Resurse Umane
5 si 7 iulie 2016 1 post paznic si 1 post muncitor necalificat la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare pentru 1 post paznic si 1 post muncitor necalificat la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Rezultat proba scrisa 1 post paznic la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Rezultat probe 1 post muncitor necalificat la Serviciul Administrativ Aprovizionare
7 si 9 iunie 2016 1 post inspector de specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare post inspector de specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Rezultate proba scrisa post inspector de specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
27 si 31 mai 2016 Muncitor calificat la Centrul de Zi "Prichindel"
26 si 30 mai 2016 Asistent Medical la Centrul de Zi "Prichindel"
24 mai 2016 Consilier principal la Serviciul Resurse Umane
  Anunt selectie consilier principal la Serviciul Resurse Umane
  Rezultat proba scrisa consilier principal la Serviciul Resurse Umane
23 mai 2016 Consilier superior la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala
  Anunt rezultate proba scrisa post consilier superior la Serviciul Beneficii de Asistenta Sociala
17 si 19 mai 2016  Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Anunt selectie dosare inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Rezultate concurs inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
16 si 18 mai 2016 Inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Anunt selectie dosare inspector de specialitate la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
13 si 17 mai 2016 1 post paznic si 1 post muncitor necalificat la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare 1 post paznic si 1 post muncitor necalificat la Serviciul Administrativ Aprovizionare
12 si 16 mai 2016 Asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
  Anunt selectie dosare pentru asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
  Rezultate proba scrisa pentru asistent social la Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
 11 si 13 mai 2016 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare pentru 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Rezultate proba scrisa pentru 1 post referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
10 si 12 mai 2016 Inspector de specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare pentru inspector de specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
09 mai 2016 Sef serviciu la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
  Anunt selectie dosare Sef serviciu la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
  Rezultat proba scrisa pentru Sef serviciu la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
  Anunt privind proba de interviu pentru Sef serviciu la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
  Rezultat proba de interviu pentru Sef serviciu la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
05 mai 2016 Inspector principal la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
  Rezultate proba scrisa post inspector principal la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
27 si 29 aprilie 2016 2 posturi asistent medical stomatologie la Serviciul Cabinete Stomatologice Şcolare şi Universitare
  Anunt selectie dosare 2 posturi asistent medical stomatologie la Serviciul Cabinete Stomatologice Şcolare şi Universitare
  Anunt rezultat contestatie post asistent medical stomatologie la Serviciul Cabinete Stomatologice Şcolare şi Universitare
  Anunt rezultate proba scrisa 2 posturi asistent medical stomatologie la Serviciul Cabinete Stomatologice Şcolare şi Universitare
  Rezultate proba interviu - 2 posturi asistent medical stomatologie la Serviciul Cabinete Stomatologice Şcolare şi Universitare
20 si 22 aprilie 2016 2 posturi paznic si 1 post muncitor necalificat la Serviciul Administrativ Aprovizionare
 05 si 07 aprilie 2016 Psiholog la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
  Anunt selectie dosare psiholog la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
06 si 08 aprilie 2016 Inspector de specialitate SSD la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare inspector SSD la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt proba scrisa inspector SSD la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt proba interviu inspector SSD la Serviciul Administrativ Aprovizionare
31 martie si 4 aprilie  2016 3 Asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare 
  Anunt selectie dosare 3 asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba scrisa concurs 3 asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat interviu concurs 3 asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
28 si 30 martie 2016 6 Asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare 
  Anunt selectie dosare 6 asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat proba scrisa concurs 6 asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
  Rezultat interviu concurs 6 asistenti medicali la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
 25 si 29 martie 2016 Referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare referent Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt rezultat proba scrisa referent Serviciul Administrativ Aprovizionare
14 si 16 martie 2016 Consilier principal la Biroul Financiar Salarizare
 11 si 15 martie 2016 Inspector specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
  Anunt selectie dosare pentru inspector specialitate Serviciul Administrativ Aprovizionare
8 si 10 martie 2016 Inspector asistent la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
2 si 4 martie 2016 Inspector principal la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
 1 si 3 martie 2016 Consilier Superior la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
29.02 si 2 martie 2016 Sef Birou Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
Atentie! Anunt selectie dosare Sef Birou Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
12 si 15 februarie 2016  Director la Cantina de Ajutor Social
Atentie! Anunt selectie dosare Director Cantina de Ajutor Social
Atentie! Anunt rezultat contestatie din 10.02.2016 pentru postul de Director Cantina de Ajutor Social 
  Anunt rezultate proba scrisa pentru postul de Director Cantina de Ajutor Social 
  Anunt rezultate interviu pentru postul de Director Cantina de Ajutor Social
11 si 15 februarie 2016 Referent la Serviciul Administrativ Aprovizionare
10 si 12 februarie 2016 Inspector Specialitate Biroul Asistenta Persoane cu Nevoi Speciale
05 si 09 februarie 2016  Asistent Medical la Centrul de Zi "Prichindel"
03 si 05 februarie 2016 Sofer la Serviciul Administrativ Aprovizionare
02 si 04 februarie 2016 Inspector de specialitate la Birou Asistenta Persoane Varstnice
21 si 23 decembrie 2015  Inspector asistent la Serviciul Resurse Umane
21 si 23 decembrie 2015 Inspector asistent la Biroul Proiecte Programe
15 si 17 decembrie 2015 Inspector asistent la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
14 si 16 decembrie 2015 Consilier superior la Serviciul Resurse Umane
11 si 14 decembrie 2015 Inspector de specialitate la Serviciul Administrativ Aprovizionare
10 si 14 decembrie 2015

Magazioner la Serviciul Administrativ Aprovizionare si

Muncitor necalificat la Centrul Social cu destinatie Multifunctionala Bucuria

25 si 27 noiembrie 2015

Inspector de specialitate la Birou Asistenta Persoane Varstnice

 

Solutionare contestatie lucrare scrisa concurs

Inspector Specialitate Birou Asistenta Persoane Varstnice

23 si 25 noiembrie 2015 Asistent medical la Serviciul Cabinete Medicale Scolare si Universitare
17 si 19 noiembrie 2015 Asistent Social Practicant la Biroul de Incluziune Sociala
16 si 18 noiembrie 2015 Sef Serviciu la Serviciul Administrativ Aprovizionare
09 si 11 noiembrie 2015 Consilier superior la Serviciul Alocatii si Indemnizatii pentru Copii
04 si 06 noiembrie 2015 Sef centru la Centrul de Servicii Integrate pentru Victimele Violentei in Familie
28 si 30 octombrie 2015 Sef Birou la Biroul Incluziune Sociala 
 
Date contact

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ

Adresa: str. Mitropolit Varlaam nr. 54
Cod poştal: 700198
Telefoane: 0232-206.344
                    0332-440.647
Fax: 0232-230.767 

Email: contact@das-iasi.ro
            dac_iasi@yahoo.com

PROGRAM PUBLIC

Serviciile Alocaţii şi Indemnizaţii, Ajutor Social şi Autoritate Tutelară, Compartiment Asistenţi Personali şi Indemnizaţii pentru Persoane cu Handicap Grav
Luni 8:30-12:30
Marţi 8:30-12:30
Joi 12:00-16:00

Registratură:
Luni, Marţi, Miercuri 8:30-12:30
Joi 12:00-16:00,
Vineri 8:30-11:00

Casierie:
Luni, Marţi, Miercuri, Joi:
13:00-15:30

Legitimatii CTP
Sediu Sos Nationala nr 43
Program: 08:00 - 14:00

Centrul “Cantina Socială”
Program de distribuire a hranei pentru beneficiari:
Luni - Vineri: 13:00-14:30
Sâmbată - Duminică: inchis

dac-12